comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de dev transfer zirvesi yapıldı!

26 Mayıs 2013, Pazar 12:05

Başkan Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman perşembe günü kulüpte transfer zirvesi yaptı. Bu zirveden iki yabancı transferi kararı çıktı, isimlerse sır gibi saklanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeyi geçip, gruplara kalacak bir kadro kuruluyor.

F.Bahçe yönetimi, bu sezon 1 Temmuz'dan önce transferi bitirecek. Sezon biter bitmez Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın transfer edilmesini çok istediği Alper Potuk'la sözleşme imzalandı. Yerli futbolculardan da Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz'un sözleşmeleri uzatıldı.

Transfer çalışmaları planlandığı şekilde devam ediyor. Şu ana kadar hedeflere ulaşıldı.

Peki bundan sonra ne olacak? Yabancı sınırı 6+4.

Avrupa basınında ise F.Bahçe'nin Gervinho'dan Torres'e, Robben'den Ribery'ye kadar dünyaca ünlü birçok futbolcuyu transfer edeceği öne sürülüyor. Gerçek ne?

ALPER TRANSFERİ TABLOYU DEĞİŞTİRDİ

Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Aykut Kocaman, Türkiye Kupası finalinin ardından perşembe günü kulüpte bir araya geldi. Gündem, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra transferde izlenecek yol haritasıydı. Kocaman'ın aylardır hazırlamak için büyük çaba sarf ettiği transfer listesi üzerinde analiz yapıldı. Başkan Yıldırım ile Kocaman, Alper Potuk transferi sonrası ortaya çıkan tabloyu değerlendirdi ve 2 yabancı transfer edilmesini kararlaştırdı. İsimler üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

DEVLER LiGi'NE DEV KADRO KURULUYOR

Transfer edilecek o iki yabancının ismi sır gibi saklanıyor. Devreye başka takımların girmesi ve isimlerinin deşifre olması sonrası fiyatlarının artması istenmiyor. İsimler değil ama transferin biteceği son tarih belli: 1 Temmuz.

F.Bahçe yönetimi, sezon açılmadan önce iki yabancı futbolcunun transferini bitirecek. Son iki sezondaki gibi transferin son dakikaya kalması istenmiyor. 30-31 Temmuz'da oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına takımın tam kadro ile çıkması hedefleniyor. Şimdiden bombalara hazır olun.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!