comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye kötü haber! Emenike'ye talip var

25 Mayıs 2013, Cumartesi 17:35

Fenerbahçe'nin transfer etmek için girişimlerde bulunduğu eski futbolcusu Emmanuel Emenike'ye İngiliz ekibi Tottenham'ın talip olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe'nin transferinde sona geldiği iddia edilen Emmanuel Emenike için, İngiliz ekibi Tottenham'ın devreye girdiği iddia edildi.

Sarı lacivertli ekibin transferi bitirme aşamasına getirdiği ve oyuncunun sakatlığı nedeniyle gelecek doktor raporlarının temiz çıkmasının ardından bu transferin sonlanacağı konuşuluyordu.

Rus basınından ise farklı bir iddia ortaya atıldı. Emmanuel Emenike için Premiere League'nin güçlü ekiplerinden Tottenham'ın bir transfer teklifinde bulunduğu ileri sürüldü

Fenerbahçe'nin 10 milyon Euro'ya bitirmeye çalıştığı Nijeryalı golcünün transferinde; Ada temsilcisinin devreye girmesi planları alt üst edebilir. Tottenham'ın Defoe ve Adebayor'un alternatifi olarak bu trasnferi bitirmek istediği konuşulurken, Londra ekibinin golcü oyuncu için taksitli ödeme planı hazırladığı konuşuluyor.

Spartak Moskova formasıyla bu sezon 16 lig maçına çıkan 26 yaşındaki golcü 5 gol kaydetti. Emmanuel Emenike dizinden ciddi bir kıkırdak sakatlığı da geçirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!