comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe yerli avında!

25 Mayıs 2013, Cumartesi 11:01

Gaziantepspor ile pazarlık masasına oturan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cenk Tosun'un babası ile de kulüpte bir araya geldi.

Fenerbahçe, Alper Potuk\'un ardından ikinci yerli bombasını Cenk Tosun ile patlatmaya çok yakın. Başkan Aziz Yıldırım\'ın dün Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl\'ı bizzat aradığı ve Cenk Tosun için ne istediğini sorduğu belirlendi.

Fotomaç\'ın haberine göre; Mali açıdan sıkıntı yaşadıklarını, bu yüzden küçülmeye gitmeyi planladıklarını Yıldırım\'a ileten Kızıl\'ın, Cenk\'i satabileceklerini ama kesinlikle takas düşünmediklerini söylediği bildirildi.
Kızıl\'ın Cenk\'e karşılık 4 milyon euro istediği, Yıldırım\'ın bunu çok bulduğu ama gelecek hafta İstanbul\'da olacağı bildirilen Kızıl ile Fenerbahçe başkanının bu konuyu yüz yüze görüşecekleri ifade edildi.

Serdar Kurtuluş\'u da isteyecek
Transfer operasyonunu bizzat yürüten başkan Aziz Yıldırım\'ın, Cenk Tosun\'un babası Şenol Tosun ile de dün kulüpte bir araya geldiği öğrenildi. Fenerbahçe\'nin operasyon geçren Gökhan Gönül\'e alternatif olarak Gazintep\'ten sağ bek Serdar Kurtuluş\'u da isteyeceği iddialar arasında yer aldı.

\'YÜZDE 99 BİTMİŞTİR\'
Cenk Tosun\'un babası Şenol Tosun, Best FM\'e verdiği demeçte Fenerbahçe\'nin transferi bitirmeye çok yakın olduğunu ima etti. Kulüp ismi vermeyen baba Tosun, oğlunun Gaziantepspor\'daki görevini tamamladığını ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Şenol Tosun, \"Teklifler olduğu doğru. Cenk yüzde 99 Gaziantepspor\'dan ayrılacak. Hayırlısı neyse o olsun\" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!