comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül'ün 6 ay gizlediği sakatlık

24 Mayıs 2013, Cuma 09:38

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, teknik direktör Aykut Kocaman'a verdiği sözü tutmak için büyük bir özveride bulundu.

Fenerbahçe'de bu sezonun en başarılı isimlerinden Gökhan Gönül'ün çok önemli bir sırrı açığa çıktı. Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu, yarım sezon boyunca sakat sakat oynadığını bir çok takım arkadaşından bile gizlemişti. Ancak bu gerçek kupa maçı sonrasında ortaya çıktı. Gökhan, yakın çevresine Türkiye Kupası'nı kazandıktan "Tam 6 aydır kasıklarımda çok ciddi bir sakatlık var. Ameliyat olmam gerekiyordu ancak takımımı yalnız bırakmak istemedim. Önümüzdeki hafta ameliyat olup ardından da tatile gideceğim. Gelecek sezona ağrılardan kurtulmuş olarak çıkmak istiyorum" dedi.

REKLAM YAPIYOR DEMESİNLER DİYE

Gökhan'ın bu sakatlığı medyada hiç yer bulmamıştı. Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu sakatlığını teknik direktör Aykut Kocaman'a takım olarak verdikleri sözü tutmak için gizlemişti. Bunu gurur meselesi yapan Gökhan iğnelerle ve ağrılarıyla takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. "Sakatlığını kullanarak kendi reklamını yapıyor" eleştirileri gelmesin diye durumu en yakınlarına bile anlatmayan Gökhan, benzer bir durumu omuz sakatlığında yaşadığı için bu kez temkinli davranmayı tercih etmiş.

MÜCADELE EDEN SAKATLANIR

Tam 6 ay boyunca her maç öncesi ağrı kesici iğnelerle saha çıkan yıldız oyuncu, maçlarda bir sıkıntı yaşamasa da her maçın ardından büyük ağrılar çekti. Sahadaki performansı ile bu sezon en verimli sezonunu yaşayan Gökhan'ın yakın çevresine "Böyle bir sakatlık yaşarken böylesine bir performans sergiledim. Eğer gelecek sezon bu sakatlığımdan kurtulmuş olarak sahaya dönersem nasıl oynadığımı herkes görecek. Mücadele eden adam sakatlanır. Bu sakatlıklar hep tekmeye kafa uzattığım, büyük bir mücadele verdiğim için oldu" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!