comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Nihat Özdemir: 'G.Saray'ı kutluyoruz ama...'

13 Mayıs 2013, Pazartesi 17:06

Fenerbahçe eski yöneticilerinden Nihat Özdemir, Galatasaray derbisi sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe eski başkan vekili Nihat Özdemir, Galatasaray ile oynadıkları derbiyi tribünden takip etti ve mücadele sonrasında NTVSpor'a sarı-lacivertlilerin gündemi ve kutlamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"G.SARAY'I KUTLUYORUZ, AMA BİZ..."
Mücadeleyi değerlendiren Nihat Özdemir, G.Saray'ın şampiyonluğunu kutlarken, Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa'ya önem verdiğini vurguladı ve "İyi başladık maça, iyi de oynuyorduk. Ama ilk defa kalemize geldiler ve penaltı oldu. Gökhan Gönül kadeşimiz de çok üzüldü. Ve mağlup olmamız bir anda bütün stadyumda üzüntü oldu. Fakat takımımız hiç bırakmadı. 2 tane arka arkaya gol bulduk. Ondan sonra tabii skoru korumak veya arttırmak için oyuncularımız büyük çaba gösterdiler. Uzatmalarda yaşanan o olay keşke olmasaydı. Galatasaray'ın 19. şampiyonluğunu kutluyoruz. Oldular, tebrik ediyoruz. Ama biz bu yıl biraz Avrupa'ya önem verdik." dedi.

"KOCAMAN İLE DEVAM KARARI DOĞRU"

Aziz Yıldırım'ın Kocaman ile yola devam etme kararını desteklediğini belirten Özdemir, "Her ne sektörde olursa olsun, özel sektörlerde, şirketlerde, futbol kulüplerinde, Avrupa'daki kulüplerde istikrarın ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. İşte Alex Ferguson modeli, Arsenal'in hocalarına baktığımız zaman... Uzun süreler sonunda ancak teknik direktörler başarılı olabiliyor. Sayın Aziz Yıldırım'ın bu tercihi doğrudur, destekliyorum. Biz istikrardan yanayız." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!