comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gövde gösterisi!

11 Mayıs 2013, Cumartesi 10:01

Eski asbaşkan Ali Koç'un, bugünkü Mali Genel Kurul toplantısına, kendisine olan desteğini göstermek için Başkan Aziz Yıldırım'la kolkola gitmeyi planladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de bugün yapılacak Mali Genel Kurul toplantısı, Başkan Aziz Yıldırım ile eski yöneticilerden Ali Koç'un gövde gösterisine sahne olacak.

Ailesi tarafından Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olmasına onay verilen Ali Koç'un, genel kurula Aziz Yıldırım ile birlikte kol kola geleceği ve kendisine verdiği desteği göstereceği belirtildi.
Muhalefete sert tepkiler göstermesi beklenen Başkan Aziz Yıldırım'ın “2 yıl daha görevimin başındayım. Kimse heveslenmesin” deyip Fenerbahçe'nin gündeminde seçim bulunmadığına dikkat çekeceği öğrenildi.

Kocaman'a sahip çıktı
Fanatik\'te yer alan habere göre; Transferlerle ilgili önemli açıklamalar yapması beklenen Fenerbahçe Başkanı'nın genel kurulda takımın yaşadığı başarıları anlatıp gerekli takviyelerin yapılacağını anlatması bekleniyor.

Başkan Yıldırım'ın teknik direktör Aykut Kocaman ile ilgili olarak da, “Benimle geldi, benimle ayrılacak” sözlerini sarfedeceği kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!