comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Hıncal Uluç'tan Aykut Kocaman'a ağır ifadeler

06 Mayıs 2013, Pazartesi 14:36

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Aykut Kocaman'ı ağır bir dille eleştirdi.

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Aykut Kocaman'ın sarı-kırmızılı takımı alkışlamayacaklarını ima etmesi hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu.

Uluç, zaten böyle bir davranışı beklemediğini ifade ederken, Aykut Kocaman'ı da ağır şekilde eleştirdi.
''TAKIMI AZİZ YILDIRIM YÖNETİYOR''

''Düşünse şaşardım zaten. Ben Aykut Kocaman'ın iyi bir hoca olduğuna da inanmıyorum. İnsancıl değerlerinin de hangi düzeyde olduğunu görüyorum. Aykut Kocaman orada Aziz Yıldırım'ın her dediğine ''he'' dediği için yıllardan beridir duran bir hoca. Bir teknik direktör makamının gerektirdiği otorite ve disiplinden uzak. Takımı başından sonuna kadar Aziz Yıldırım yönetiyor. O da her türlü ''Azizsilin''lere ''evet'' diyerek, maçın başında ortasında sonunda ertesi gününde Aziz Yıldırım'ın bütün müdahalelerine ''peki'' diyerek, onun istediği oyuncuları alarak, onun istemediklerini satarak takım yönettiği için konuşma ihtiyacını da ancak Galatasaray'a ve Galatasaraylılara saldırarak gideriyor. Tipik bir Aykut Kocaman davranışı. Yani ''tabi aklışlayacağız, biz kazanmayı bildiğimiz gibi kaybetmesini de biliriz'' demesini zaten hiç beklemiyordum.''

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!