comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman rotasyon!

05 Mayıs 2013, Pazar 21:01

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta teknik direktör Aykut Kocaman kadroda sakatlıklar ve yorgunluk nedeniyle değişiklikler yaptı.

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına, hafta içinde Benfica ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçının ilk 11'inden 8 farklı oyuncuyla çıktı.

Portekiz'deki karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan futbolculardan Volkan Demirel, Yobo, Salih Uçan ve Caner Erkin İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yedek soyundu. Benfica maçında sakatlanan Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Kuyt ile Ziegler ise 18 kişilik kadroda yer almadı.
Fenerbahçe'de ayrıca, sakatlıkları bulunan Serdar Kesimal ve Meireles ile Krasic, Sezer Öztürk ve genç oyuncu Beykan Şimşek de maç kadrosuna giremedi.

Sarı lacivertlilerde kart cezalısı oldukları için Benfica maçında forma giyemeyen Mehmet Topal ve Webo, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Ligde geçen hafta Kayserispor maçında ilk 11'de oynayan Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Stoch ve Mehmet Topuz da bu akşam yine ilk 11'de yer aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!