comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Salih Uçan'ın titremesinin sebebi belli oldu!..

03 Mayıs 2013, Cuma 14:37

Ligde oynadığı maçların aksine Benfica ile oynanan rövanş maçında oldukça heyecanlı olduğu gözüken Salih Uçan'ın üzerine baskı yaratan kendini izleyen dev kulüpler oldu.

@media print{.linkz01 {display:none;} .hbrheadlinenew{display:none;} .hbrtitlenew{display:none;}}

- SPORX - Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Da Luz Stadı tribünlerinde futbolcu izleme komiteleri de vardı. enfica'nın genç yeteneği Nemanja Matic'i izleyenler arasında Paris Saint-Germain ve Manchester United kulübü görevlileri de vardı.

Maçtan  önce Matic'in yanı sıra iki kulüp yetkililerinin Salih Uçan için de ayrı bir dosya oluşturacağı haberi ise genç futbolcu üzerine bir baskı kurdu.

Benfica karşılaşmasında oyunun sadece bir bölümünde yüksek kontrasyon ile sakinliğini koruyan milli futbolcu maçın genelinde ise vasatı aşamadı. 19 yaşında çok kritik bir maçta kendine 90 dakika şans verilen Uçan'ın ligde oynadığı soğukkanlı futbolu sergileyememesinde kendini izleyen görevlilerin etkisinin olduğu ifade ediliyor.

İki kulüp görevlilerinin Matic hakkında uzun notlar aldığı öne sürüldü. 24 yaşındaki 1.94 boyundaki Sırp orta saha oyuncusunun bonservis bedeli 30 milyon euro olarak tahmin ediliyor.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!