comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gamze çok mutlu! Herkese teşekkür...

30 Nisan 2013, Salı 19:06

Fenerbahçe-Kayserispor maçının seramonisinde Cristian Baroni'nin kucağında sahaya çıkan 'Lösemi' hastası 13 yaşındaki Gamze Yağar sarı-lacivertli oyunculara teşekkür etti.

Fenerbahçe-Kayserispor maçının seramonisinde sarı-lacivertli oyuncu Cristian Baroni'nin kucağında sahaya çıkarak Türkiye'nin gündemine oturan 'Erken yaşlanma' ve 'Lösemi' hastası 13 yaşındaki Gamze Yağar, akrabalarını ziyaret etmek için annesi Fatma Yağar'la birlikte Kayseri'ye geldi.

Kayseri'de DHA'nın sorularını yanıtlayan anne Fatma Yağar, "Almanya'nın Stuttgart kentinde oturuyoruz. Gamze'nin twitter hesabından paylaştığı isteğini, Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel görmüş ve bizi Kayserispor maçına davet etti. Benim bu isteği yerine getirme imkanım yoktu. Volkan'a, eşine ve Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ediyoruz. Almanya'da çok rahatız. Kızım orada rahatça dışarı çıkabiliyor. Ama kendi memleketimizde bu ortamı bulamıyoruz. Oysa bu rahatsızlık herkesin başına gelebilir" dedi.
Gamze Yaralı ise Volkan Demirel ve eşine teşekkür ederek, "Daha önce bir kez Almanya'da bir kez maça gitmiştim. Bu kez de, Cristian'ın kucağında maça çıktım, Volkan ve Fenerbahçeli futbolcularla sohbet ettim, çok mutlu oldum, çok güzel bir duyguydu" diye konuştu. Gamze, Almanya'da okula gittiğini, herkesin kendisini tanıdığını ve bakışlarıyla rahatsız etmediğini de belirterek, "Ama Türkiye'ye gelmeyi istemiyorum. Annemler gediği için geliyorum. Mecbur kalmasam gelmem. Burada herkes etrafımda toplanıyor, rahatsız ediyor" şeklinde konuştu.

ACUN'LA TANIŞMAK İSTİYOR
Gamze Yaralı, Volkan ve Fenerbahçeli futbolcularla buluşarak en büyük hayalini gerçekleştirdiğini belirterek şöyle dedi:

"Şimdiki hayalim, Acun Ilıcalı'yla tanışmak. Ayrıca, Almanya'da benim gibi 'erken Yaşlanma' ve 'Lösemi' hastası çocukları Türkiye'ye getirmek ve ülkemi tanıtmak istiyorum" Anne Fatma Yağar da, Almanya'da bu tür organizasyonlar için senede bir kez sponsor olunduğunu anımsatarak, "Gamze'nin isteği üzerine Stutgart'da kızımla aynı rahatsızlığı yaşayan çocukları bir araya getirdik ve sorunlarını aktardık. Benzeri bir organizasyonu ülkemizde de yapmak istiyoruz. Almanya'daki ve Türkiye'deki aynı hastalığı taşıyan çocukları buluşturup, ülkemizi tanıtmak istiyoruz. Bu büyük bir organizasyon ve gerçekleştirebilmek için yardıma ihtiyacımız var"

Yakınlarıyla buluşup özlem gideren Gamze ve annesi Fatma Yağar, daha sonra kentten ayrıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!