comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Jesus, Benficalılardan destek istedi

30 Nisan 2013, Salı 12:05

Benfica teknik direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşması öncesi taraftarlarından büyük destek istedi.

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Benfica'da teknik direktör Jorge Jesus, Maritimo karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Jesus, tek farkla kazanmalarının tercih etmedikleri bir stil olduğunu ancak takımının ikinci 45 dakikadaki koyduğu karakterin önemli olduğunu belirterek; "Oyunculara sakin olmalarını söyledim. İkinci yarıya bir şampiyon gibi iyi başladık. Golü bulduk ve daha fazlasını da atabilirdik. İkinci yarıdaki Benfica, gerçek Benfica'dır. Kazanmayı hak ettik" dedi.

Maritimo'nun kendilerine ikinci yarıda zorluk çıkaramadığını belirten Jesus, perşembe gecesi Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. "Bu maçla birlikte moral bulduk. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Fenerbahçe maçında bize destek olsunlar. Bizi rakibe karşı ileriye doğru ittirsinler. Benfica, 20 yıldır Avrupa'da final göremiyor. Çok yaklaştık ve doğru zamandayız. Onların da bize yardım etmek için en doğru zamanları" diyerek sözlerine son verdi.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!