comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Salih Uçan'a her yerde, her şartta özel terapi!

30 Nisan 2013, Salı 11:05

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Kayserispor maçında kadroya almadığı Salih Uçan'ı Benfica karşısında ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile Portekiz'de tarihi bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Mehmet Topal ve Raul Meireles'in sakatlıklarından sonra gözler Salih Uçan'a çevrildi.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Kayserispor maçında kadroya almadığı Salih Uçan'ı Benfica karşısında ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Son haftalardaki performansıyla eleştirilerin odağındaki isim olan Salih Uçan'a Benfica maçından önce en büyük destek ise Emre Belözoğlu'ndan geldi.

Takımdaki genç futbolcular ile yakından ilgilenen ve antrenmanlardan artan kalan boş zamanlarda da genç isimler ile vakit geçirerek tecrübelerini paylaşan Emre Belözoğlu, Salih Uçan'ı da Benfica maçına hazırlamak için büyük bir çana sarfediyor.

Cezası nedeniyle Benfica maçında forma giyemeyecek olan ancak yine de takımla birlikte Portekiz'e gitmeye hazırlanan Emre, Salih Uçan ile Samandıra Tesisleri'nde özel olarak ilgilendi.

Sarı-lacivertli takımın yaptığı son antrenmanın ardından Salih Uçan ile bir görüşme yapan Emre, daha sonra da genç futbolcu ile dışarıda buluştu ve Benfica karşılaşmasında neler yapması gerektiği konusunda tecrübelerini paylaştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!