comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt'tan 'G.Saray' iddiasına cevap!

30 Nisan 2013, Salı 10:05

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, Kayserisporlu Salih Dursun'la arasındaki konuşmaya açıklık getirirken, 17 Mart'ta G.Saray'la oynanan maça göndermede bulundu.

F.Bahçe, lider G.Saray'la arasındaki 7 puanlık farkı koruduğu maçta Kayserispor engelini 2-1' le geçti ancak tartışmalar dinmek bilmiyor. Kayserispor ile oynanan maçlarda neredeyse kronikleşen gerginlik önceki gün Kadıköy'de yeniden yaşanırken, sarı-lacivertli futbolcular adeta isyan bayrağı açtı.

Sahaya ikinci yarıda giren Kuyt bile bu kendini hengamenin içinde buldu. Maç sonu Kayserisporlu Salih Dursun'un Sow ve Kuyt için söylediği, "Bize 'G.Saray için mi oynuyorsunuz' dediler. Kuyt bana 'G.Saray maçındaki gibi oynayın' dedi" sözlerine Kuyt dün idman bitiminde şu sözlerle cevap verdi:

"Aramızda böyle bir diyalog geçmedi, Ona 'Daha 5 hafta öncesine kadar yürüyordunuz' dedim. Sürekli yerde yattılar ve sert oynadılar. Kazanmak için her takım savaşır ancak biz savaşmanın da ötesinde her şeyimizi ortaya koyduk. F.Bahçe gibi büyük takımlara karşı rakipler doğal olarak bizi oynatmak istemez. Kayserispor oynatmamak için her yola başvurdu. Bu bana ters geldi."

TOPAL: BEN BİLE SİNİRLENDİM'

Takımda sakin kişiliğiyle tanınan Mehmet Topal bile karşılaşma sonrası isyan bayrağını açan bir başka oyuncuydu. Sahada yaşadığı sertlik için, "Beni nadir bu kadar sinirli görürsünüz. Kendimi tutamadım. Elleri kolları her tarafları oynadı. Sürekli didişmek zorunda kaldım. Çok maça çıktım, hem burada hem de Avrupa' da ancak Kayseri maçında yaşananlar başıma ilk kez geliyor. Kendimi tutamadım, az kalsın kırmızı görecektim" diyerek maç atmosferinden bahsetti.

Ayrıca birçok futbolcu F.Bahçe-Kayseri maçıyla G.Saray-Kayseri karşılaşmasını kıyaslayarak 'Oynanan futbol bize ve G.Saray' a farklı' imasında bulundu. Tam da bu noktada Aykut Kocaman'ın yaptığı açıklamaların altında yatan sebep de bu. Kocaman, F.Bahçe' nin hiçbir maçının rahat geçmediğini ve gerginliğin içinde maç kazandıklarına vurgu yaptı ve şampiyonluğun zor kazanıldığı 2 yıl önce, şikeden yargılanan F.Bahçe' nin o dönemini de hatırlatmak istedi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!