comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin 250 bin şaşkınlığı!

30 Nisan 2013, Salı 08:34

Fenerbahçe Kulübü CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, Benfica ile İstanbul'da oynanan karşılaşma öncesi rakip takım yöneticileri ile yenen akşam yemeğinde Portekiz ekibinin 250 bin üyesi olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.

Bir süredir kulübe yeni gelir kaynakları yaratmak için çalışmalar yapan Yılmaz, rakip takımın yöneticilerden bu konuyla ilgili bilgiler topladı. Yaklaşık 14 bin civarında kongre üyesi bulunan sarı-lacivertli kulüpte bu sayıyı artırabilmek için çeşitli projer üzerinde duran Yılmaz, Benficalı yöneticilerden uyguladıkları sistemi ayrıntılı bir şekilde öğrendi.

Benfica Kulübü'nün yanısıra dünyadaki diğer örnekleri de takip eden CEO Hasan Hakkı Yılmaz, yakın zamanda üye sayısını daha yukarılara çekerek, toplanacak aidatlarla kulübe her ay sağlıklı bir nakit akışının girmesini planlıyor.

Kulübü hem ekonomik açıdan rahatlatmak, hem de Fenerbahçe'nin daha fazla taraftarla buluşmasını sağlamayı hedefleyen yönetimin önümüzdeki aylarda hazırlanan çalışmaları işlerliğe koyması bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!