comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Arda: 'F.Bahçe umarım kupayı kazanır'

29 Nisan 2013, Pazartesi 21:06

Atletico Madrid'de forma giyen Milli futbolcumuz Arda Turan, gösteri maçı için gittiği Azerbaycan'da Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nı almasını dilediğini söyledi.

Atletico Madrid'in özel maç için gittiği Azerbaycan'da Milli futbolcumuz Arda Turan basın toplantısı düzenledi.

Turan, bir Türk olarak Azerbaycan'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Atletico Madrid formasında Azerbaycan'a ait bir reklam taşımaktan da gurur duyduğunu ifade etti.

"FENERBAHÇE UEFA KUPASINI UMARIM KAZANIR"
Arda Turan, teknik direktörü Diego Simeone'nin de katıldığı basın toplantısında Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı kritik Benfica maçı için de başarı dileklerinde bulunarak, "Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler." sözlerini sarfetti.

"AZERBAYCAN'IN BAŞARISI"
Basın toplantısında Azerbaycan'ın tanıtımına katkıda bulunmaktan dolayı sevinçli olduğunu söyleyen Milli yıldız, Azerbaycan'ın kültürünü tanıtmak açısından reklam sponsorluğunun önemine değindi.

Özel maç için Azerbaycan'a giden İspanyol Atletico Madrid takımı, ülkenin güçlü ekiplerinden FC Bakü ile Tofik Behramov Stadı'nda 30 Mayıs akşamı karşı karşıya gelecek. Maça şimdiden ilginin büyük olduğu da gelen haberler arasında...


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!