comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Prosinecki: ''2. golü atsak''

28 Nisan 2013, Pazar 22:31

Fenerbahçe'ye 1-0 öne geçtikleri maçta 2-1 kaybeden Kayserispor'da teknik direktör Robert Prosinecki, "2. golü bulsak maç farklı olurdu" dedi..

Prosinecki'ninaçıklamaları şöyle; 
“Özellikle buradan alacağımız puanlarla Uefa hedefimize yaklaşmak için buraya geldik. Ama gergin bir maç olacağını da bekliyorduk, öyle de oldu. Fenerbahçe de sonuçta tutunmak istiyor şampiyonluk şansına. İki hedefi olan takımın maçıydı yani. Sonuna kadar futbolcularım ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştılar. Konrtarakla 2.ci golü atsak çok daha rahat bitirebilirdik maçı. Son dakikalarda penaltı pozisyonu da var ama benim olduğum yerden görmek zordu. Deplasmanda Fenerbahçe gibi takımlara karşı pozisyonları değerlendiremezseniz sonuç böyle oluyor, artık son maçlar için elimizden geleni yapacağız”.

“Bobo şu zamana kadar bitiriciliyle diğer maçlar baz alınınca her zaman daha iyi oldu ama maçın tansiyonundan ötürü gününde de olmayabilir, bu da normal. Bir çok maçta takıma katkı sağlamış bir oyuncu. Bobo özelinde bakamayız sonuca. Futbol oynamaya çalıştık ama pozisyonları değerlendiremedik ve iyi mücadeleye rağmen mağlup olduk”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!