comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman revizyon!

28 Nisan 2013, Pazar 21:16

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile yaptıkları mücadelede as futbolcularını dinlendirmek için rotasyona gidip, ligde az süre alan futbolcularına görev verdi.

Kocaman, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında 2 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Benfica ile önemli bir maç yapacak takımının önemli isimleri, kaleci Volkan Demirel, Sow, Kuyt ve Gökhan Gönül'ü yedekler arasında tutup, Yobo, Egemen Korkmaz, Ziegler ve Salih Uçan'ı Kayserispor mücadelesinin 18 kişilik kadrosuna almadı.

Bu akşamki mücadelede kaleyi Mert Günok korurken, savunmada Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırım görev yaptı. Orta alan Krasic, Mehmet Topal, Cristian, Mehmet Topuz, Stoch'dan oluşurken forvette de Webo 11'de yer aldı.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Meireles ve sakatlığının ardından henüz tam hazır olmayan Emre Belözoğlu ile Semih Şentürk ve Sezer Öztürk de kadroda bulunmadılar.

-5 futbolcu haftalar sonra ligde 11'e girdi-
Fenerbahçe'de kaleci Mert Günok, Krasic, Serdar Kesimal, Orhan Şam ve Stoch, teknik direktör Kocaman'ın as futbolcuları dinlendirmesiyle, haftalar sonra bir lig maçında ilk 11'de yer buldular.

Kaleci Mert, ligin 3. haftasındaki Sivasspor, Krasic ve Serdar Kesimal 18. haftadaki Sanica Boru Elazığspor, Orhan Şam 19. haftadaki Gaziantepspor ve Stoch da 23. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinin ardından, Kayserispor karşısında 11'e girebildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!