comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Fenerbahçe, Benfica'dan üstün bir takım!

27 Nisan 2013, Cumartesi 17:16

Fenerbahçe'nin eski başkanvekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin Benfica'dan daha üstün bir takım olduğunu söyledi..

Bugün TV\'de Özgür Sancar\'la Yakup Çınar\'ın sunduğu Sporextra Programı\'na katılan Nihat Özdemir, şöyle konuştu:

\"Öncelikle bir Fenerbahçeli olarak şu anda Avrupa'da içinde bulunduğumuz durumdan dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Benfica maçını da sizler gibi biz de takip ettik. O gün skor çok daha farklı olabilirdi fakat şansımız ne yazık ki o gün yerinde değildi. Maçı 1-0 kazandık ama skor daha da farklı olabilirdi.

FENERBAHÇE BENFICA'DAN ÜSTÜN BİR TAKIM
Fenerbahçe'nin Benfica'dan daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Oynadığımız ilk maçta herkes de gördü Benfica'ya Fenerbahçe olarak top oynatmadık. Bunları söylerken parantez içinde bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim. Benfica'dan üstün bir takımız dedim ama gerçek Fenerbahçe gibi oynarsak bu dediklerim geçerli. Burada oynadığımız gibi Portekiz'de de oynamayı başarırsak turu geçeceğimizi düşünüyorum. Dilerim ki bu isteğimiz gerçekleşir. Ben işlerim nedeniyle orada olamayacağım ama takımımızın Lizbon'dan zaferle döneceğimize inancım tam.

FENERBAHÇE FİNALE DAHA YAKIN
Hocamızın da söylediği gibi finale çıkma şansımız bu maçtan sonra %51 oldu diyebilirim. Temkinli davranmamız lazım. O yüzden 1-0'lık galibiyet ile Fenerbahçe'nin bu turun geçilmesinde bir adım öne geçtiğinizi ama daha hiçbir şeyin bitmediğini söylemek gerekir diye düşünüyorum.

FENERBAHÇE FİNALE ÇIKARSA HİÇBİR STAT FENERBAHÇELİLERİN İSTEĞİNİ KARŞILAYAMAZ
Lizbon'daki maç için inanılmaz bir bilet talebi var. Her Fenerbahçeli gibi çoğu eşimiz dostumuz da o maçta bulunmak istiyor. Bunun için bizleri arıyorlar. Bizde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Bu bile Fenerbahçe taraftarının kupayı ne kadar istediği ne kadar heyecanlı olduğunun göstergesi diye düşünüyorum. Yarı final rövanş maçı için bile bu kadar talep varken olası bir Amsterdam finalinde ki talepleri artık siz düşünün. Sırf Fenerbahçeli taraftarlar değil Lizbon ve olası bir final maçına Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı hatta Trabzonsporlusu bile gitmek isteyecektir. Olur da finale çıkarsak herkes Amsterdam'a gitmek o tarihi ana şahit olmak isteyecektir. Fenerbahçe taraftarının bu talebine Dünya'da ki hangi stat yetebilecek oda gerçekten zor bir şey diye düşünüyorum.\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!