comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt'tan Benfica'ya ince gönderme!

27 Nisan 2013, Cumartesi 13:21

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'nin başarılı fuıtbolcusu Dirk Kuyt iddialı açıklamalarda bulundu.

@media print{.linkz01 {display:none;} .hbrheadlinenew{display:none;} .hbrtitlenew{display:none;}}

-SPORX DIŞ HABERLER- UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica'yı 1-0'lık skor ile İstanbul'dan eli boş gönderen temsilcimiz Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oynadığı futbola rağmen sahadan 1-0'lık skor ile ayrılmalarını şanssızlık olarak değerlendiren Kuyt, "Son vuruşlarda çok şanssızdık, benim şutum dahil tam 3 kere direklere takıldık, fakat yine 1-0'lık skor kötü değil" ifadelerini kullandı.

"BİZİMLE OYNAYANA KADAR.."

Lisbon'da oynanacak karşılaşmanın zorluğuna da değinen Dirk Kuyt, "Benfica iyi bir takım, Lisbon'da bizi zor bir gece bekliyor ama bizimle karşılaşana kadar da 38 maçtır yenilmiyorlardı " yorumunu yaptı.

Hollandalı oyuncu son olarak taraftarlara bir mesaj göndererek, "O gece orada olacak taraftarlarımız, Saraçoğlu'ndaki desteğin yarısını verdiği takdirde Amsterdam'a giden taraf biz oluruz, Amsterdam'ın hayalini kuruyoruz" dedi.
  Benficalı oyuncular isyanda; "Tükendik"    TIKLAYIN   Drogba'ya etik dışı savaş!   TIKLAYIN   Kuyt'tan Benfica'ya ince gönderme!    TIKLAYIN   İşte Kocaman'ın zaferi getiren konuşması    TIKLAYIN   G.Saray taraftarının transfer tercihi!    TIKLAYIN   ...ve Aysal'dan Robben açıklaması    TIKLAYIN   Terry: "İngiltere'de başka kulübe gitmem"    TIKLAYIN


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!