comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Egemen: 'Uzun zamandır böylesini yaşamadım'

27 Nisan 2013, Cumartesi 11:38

Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica'ya karşı zaferi getiren golü atan Egemen karşılaşmayla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golü kaydeden Egemen Korkmaz, karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çok büyük bir avantaj elde etmediklerinin altını çizen başarılı stoper, "Çok küçük bir avantaj elde ettik, Portekiz'de burdaki karşılaşmadan daha zor bir maç bizi bekliyor, bunun farkındayız. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor" dedi. İlk maçta hedeflerinin gol yememek olduğunu ve bunu başardıklarını belirten oyuncu, rövanş karşılaşmasında ise hedeflerinin gol bulmak olduğunu ifade etti.

Taraftar desteğine de değinen Korkmaz, "Gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı. Uzun zamandır yaşamadığım bir atmosfer ile karşılaştım. Golü bulacağımızdan emindim. Penaltı kaçtı, toplar direklerden döndü ama atacağımızı biliyordum.

HİÇ BİR ŞEY BİTMEDİ
Daha oynayacakları bir 90 dakika daha olduğunu belirten Egemen, "Hocamızın da maçtan önce söylediği gibi gol yememek ve üstüne kazanmak çok önemliydi. Ama henüz hiç birşey bitmedi. Portekiz'de zorlu bir maç bizi bekliyor. Orada olmayı çok istiyoruz.

O GOLÜ ANLATTI
Topa vurduktan sonra çizginin üzerine düştüğünü belirten Milli futbolcu, "Topun çizgiyi geçtiğini çok net gördüm, eğer golümüz verilmeseydi çok üzülürdük. Kimin gol attığı önemli değil sonuçta kazandık. Zaman zaman hücuma çıkıyorum, takımıma böyle bir katkı yaptığım için mutluyum.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!