comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Abdullah Kiğılı: 'Göğsümüzü kabarttılar'

27 Nisan 2013, Cumartesi 11:21

Fenerbahçe Spor Kulübü, Divan Kurulu Olağan Toplantısı başkan Aziz Yıldırım'ın grip olması nedeniyle, başkan vekili Abdullah Kiğılı'nın konuşmasıyla devam etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'na başkan Aziz Yıldırım'ın grip olduğu gerekçesiyle katılamamasının ardından, başkan vekili Abdullah Kiğılı bir konuşma yaptı.

"Benfica'yı Şükrü Saraçoğlu'nda mağlup ederek, hedefimiz olan Amsterdam'a bir adım daha yaklaştırdığı için teknik ekibimizi, oyuncularımızı, taraftarlarımızı şahsım ve yönetimim adına tebrik ediyorum.

Her fırsatta dile getirmeye devam ediyorum; "Biz bir spor kulübüyüz". Fenerbahçe, aktif olduğu sporlarda Türkiye'deki takımlara örnek oluyor, Avrupa'da ülkesine bu kimlikle hizmet etmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda, teşekkürlerimize yalnız futbol takımımızla sınırlı kalmıyoruz. Masa Tenisi Bayan A takımı şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, Polonya'da ETTU Cup'ta final maçına çıkıyor. Göğsümüzü kabarttıkları için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.

Bayanlar Euroleague'de finale yükselen basketbol takımımız, ligde playoff finalinde Galatasaray'la mücadele etmektedir. Olcay Çakır'ı da unutmamak gerek. Kendisi WNBA'e seçilen ilk Türk oyuncu olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonun ilk kupasını kazanan erkek basketbol takımızı tebrik ediyoruz."

Abdullah Kiğılı, konuşmasını voleybol takımları, altyapı takımları ile amatör spor dallarında başarı kazanan takımlarını ve sporcularını sayıp teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!