comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aimar'dan itiraf ve F.Bahçe iddiası!

26 Nisan 2013, Cuma 20:21

Benfica'nın Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Aimar, Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde hem itirafta bulundu, hem de 'Her şey bitmedi" dedi.

Portekiz ekibi Benfica'nın Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadığı maçta forma giyen Pablo Aimar, performansı hakkında itirafta bulundu. Arjantinli futbolcu ayrıca Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde de hala şansları olduğunu söyledi.

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'un bu sezon fazla forma şansı vermediği 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe maçında iyi oynamadığını itiraf etti. Karşılaşmanın ilk yarısında forma giyen ve ikinci yarı yerine vatandaşı Nicolas Gaitan'a bırak Arjantinli Aimar, "Uzun zamandır oynamadım ve benden daha iyi durumda olan oyuncular var. Sezon geri kalanından biraz daha fazla oynamayı umuyorum" diye konuştu.

Portekiz basınından teknik direktör Joser Jesus'un formsuz Aimar'a görev vermesi ciddi şekilde eleştirildi.

Öte yandan Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş maçı hakkında da konuşan Pablo Aimar, Amsterdam'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi finaline kalmalarının imkansız olmadığını belirterek, "Lizbon'da kendi futbolumuzu sergilersek turu geçeceğimize inanıyoruz. Ancak turu geçmek için bugüne kadar her maçta olduğu gibi topla daha fazla oynamamız ve oyuna daha fazla hükmetmemiz gerekiyor" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!