comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadıköy'de sürpriz atkı ve Baroni için ilginç tasvir

26 Nisan 2013, Cuma 11:50

Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçı sonrasında, Portekiz basını tribüne asılan Porto atkısı ve penaltıyı kaçıran Cristian Baroni'nin ağlamasına ayrı bir yer ayırdı.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında sahasında Portekiz ekibi Benfica'yı ağırlayan temsilcimiz Fenerbahçe'de tribündeki taraftarlar da Benficalı futbolcuların konsantrasyonunu bozmak için ellerinden geleni yaptı. Bu hareketler arasında en göze batanı ise provokasyon amacıyla tribünde bulunan Porto atkısıydı. Bu konu hakkında Portekiz basınına yansıyan haberlerde şu ifadelere yer verildi:


PROVAKASYON VARMIŞ (!)

"Portekiz sınırlarını aşan Benfica ile Porto arasındaki rekabet, bu iki takım arasında oynanan maçları da futbolseverlerin Avrupa liglerinde merakla beklediği karşılaşmalar arasına soktu. Konuya yabancı olmayan Fenerbahçe taraftarı da bunu bir koz olarak belirleyip, rakip futbolcuları kızdırmanın yolu olarak Porto amblemi içeren bir şey kullanma yoluna gitti. Bunda ne kadar başarılı olunduğu bilinemez çünkü bu atkıyı maç içinde seçebilmek, futbolcular için o kadar da kolay değil."

CRISTIAN GERÇEK BİR SULU GÖZ

Öte yandan, Portekiz basınında yer alan haberlerde Cristian Baroni'ye ise ağır bir benzetme yapılarak Brezilyalı oyuncunun gerçek bir sulu göz olduğunu ispatladığı yazıldı. Fenerbahçeli futbolcunun penaltıyı direğe nişanlamasından sonra gözyaşları içinde kaldığı ve Egemen Korkmaz'ın Benfica kalecisi Artur'u alt ettiği pozisyona kadar da bu pozisyonun üzerindeki olumsuz etkisini fazlasıyla hissettirdiğine değinildi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!