comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'UEFA'ya almayacaklar dedikleri Fenerbahçe...'

26 Nisan 2013, Cuma 09:31

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kendi sahasında 1-0 kazandığı Benfica maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, konuşmasına "UEFA'ya almayacaklar dedikleri Fenerbahçe, UEFA'yı almaya aday" sözleriyle başladı.

Dilmen değerlendirmesinde ilk olarak, \"UEFA\'ya almayacaklar dedikleri Fenerbahçe, UEFA\'yı almaya aday. Sadece \'a\' ile \'ı\' değişti. Fenerbahçe\'ye Alex ile Cristian\'ın karışımı bir orta saha oyuncusu lazım. Diego gibi gelip orta sahadan topa alacak, tecrübeli bir oyuncu lazım. Bence sağda solda bir oyuncu aramadan Diego\'ya gidilmeli. Tek eksik bu gibi gözüküyor. Baroni\'yi arkaya da çekip kullanabilirsiniz.\" dedi.

\"POTANSİYELİMİZ OLDUĞUNU GÖRDÜK\"
Hürriyet\'in haberine göre; Avrupa\'daki durumların nasıl değiştiğine de değinen Dilmen, \"Fenerbahçe, Marsilya maçıyla kötü gidiyordu çıkamaz deniyordu. Galatasaray için de aynıydı. Ama her iki takım da gruplarından çıkacak durumdalar. Potansiyelimiz olduğunu gördük bu gruplarda. Diyelim ki Dnipro ile oynarsa Fenerbahçe avantajlı olabilir. Şartlar en kötü eşit olacaktır Fenerbahçe için. Bu güven yakalandı. Başarılı olmasının nedeni yıllardır olan oyun felsefesi ve Avrupa tecrübesi. Eksikler de var tabi. Eskiden yumuşak bir takımdı.\" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!