comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Ben o postere yine girerim'

26 Nisan 2013, Cuma 09:17

G.Saray'da oynarken kazanılan UEFA Kupası finalinde oynayamayan Emre, F.Bahçe'nin kupa şansına ilişkin, "Ben oynayamadan genelde posterlere katılıyorum, öyle bir özelliğim var" diye konuştu.

Statü nedeniyle Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçlarında oynayamayan Emre Belözoğlu, Benfica maçı öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. G.Saray'da oynarken kazandıkları UEFA Kupası finalinde de cezası nedeniyle oynayamayan Emre, NTVSpor'a, "Ben oynayamadan genelde posterlere katılıyorum, öyle bir özelliğim var" diye espri yaptı.

Hürriyet'in haberine göre; G.Saray'ın şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynamasının büyük bir başarı olduğunu söyleyen Emre, iki kulüp olarak elde edilen bu başarıların Türk futbolu adına önemini anlattı.
"HOCA ÇOK İYİ HAZIRLIYOR"
İlk olarak Aykut Kocaman'ın takımı çok iyi motive ettiğini söyleyen Emre "Hocamız takımı çok iyi motive etti ben de buna şahit oldum. Fenerbahçe tarihinin en önemli maçına çıkıyor. Bunun bilinciydeyiz. Zaten böyle maçlar da oyuncuları çok motive etmeye de gerek yok" dedi.

Emre'nin "Ben ne yazık ki oynayamasam da" sözleri üzerine NTV Spor muhabiri, "Eğer poster çıkarsa o posterde mutlaka..." diye araya girdi. Emre de hemen söze girip "Ben oynayamadan genelde posterlere katılıyorum, öyle bir özelliğim var" diyerek Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kazandıkları sezon kırmızı kart cezası nedeniyle finalde oynayamayıp maçtan sonra postere dahil oluşuna atıfta bulundu.

"DÜNYALAR BENİM OLUR"
"Galatasaray'da o duyguyu yaşamıştım ama kaptan olduğum bir takımda o duyguyu yaşamak, çocukluğumun takımı Fenerbahçe'de bunu yaşamak daha büyük bir onur olur" diyen Emre, daha sonra iki kulübümüzün Avrupa'da bu sezon gösterdiği başarılara da değindi. Emre şöyle devam etti:
"Bu başarılar, Türk oyuncuların değerini artırıyor, Avrupa'ya transferini sağlıyor. Bu anlamda oyuncuları motive ediyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalması büyük bir başarıdır. Bizim yarı finale kalmamız büyük bir başarıdır. Bunlar bütün oyuncuları Avrupa kupaları için motive edecektir. Bunlar vitrin maçlarıdır. Ben oyuncUların böyle motive olacağını, takımların da isimlerini ilerilere yazdıracağını umuyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!