comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel'den Osmanlı mesajı

26 Nisan 2013, Cuma 00:50

Fenerbaçe'nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel, Benfica maçı sonrasında iddialı açıklamalarda bulundu. İşte Volkan Demirel'in o sözleri...

@media print{.linkz01 {display:none;} .hbrheadlinenew{display:none;} .hbrtitlenew{display:none;}}

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Benfica karşısında aldıkları kritik galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından galibiyeti değerlendiren Volkan Demirel, "Çok iyi oynadık. Takım arkadaşlarımı, hocamı Fenerbahçeli herkesi kutluyorum. Yenilmeyen bizi küçük gören bir takımı yendik. Türkler'in inandıktan sonra neler yapacabileceğini gösterdik. Osmanlı'dan bu yana Türkler'in neler yapabileceğini gösterdik. Biz de bunu bir kez daha gösterdik. İnanmıştık, inandığımız zaman neler yapabileceğimizi gördüler. İyi bir şekilde kenetlendiğimizde kazanmak için her şeyi yapabileceğimizi bir kez daha kanıtladık" dedi.

Rövanş ve Amsterdam'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi finali hakkında da konuşan tecrübeli file bekçisi, "Rövanşta da çok iyi bir şekilde oynayıp fianle kalacağımızı düşünüyoruz. İnşallah bu düşündüklerimizi yapacağız. Hedeflerimiz Amsterdam için. Her şey, tüm planlar oraya bağlı. Finale gitmekle kalmayıp kupayı alacağız. Bize inanmayanlar şimdi bize neler diyolardır merak ediyorum. Onların dediklerini önemsiyorum. Elimizden geleni yaparak bu kupayı Türkiye'ye getireceğiz" diye konuştu.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!