comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman: "Futbolcularımla gurur duyuyorum"

26 Nisan 2013, Cuma 00:50

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Benfica'yı Kadıköy'de 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

 Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Benfica maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kocaman, karşılaşma ile ilgili değerlendirmesinde turu ilk maçtan geçmek için maça başladıklarını belirterek, "Çok değerli bir rakibe karşı oynadık. Gol yememek bizim için önemliydi. Bu turu geçmek önemli olan. Belki iki beraberlik, belki başka bir sonuç. Gol yemeden atabilmek önemliydi bizim için." ifadelerini kullandı.

Başarılı teknik adam turun şimdiden geçilip geçilmeyeceğini kestirmenin güç olduğunu belirterek, "Maç bizim düşündüğümüze yakın bir şekilde başladı. Rakibimiz bizi kontrol altında tutmaya çalıştı. Benfica takımı çok güçlü bir takım. Bu seviyede fizik gücü çok önemli bir kalite. Bu konuda oyuncularımız büyük çaba gösterdiler. Turu geçer miyiz, geçemez miyiz bilemiyorum ama hakikaten Fenerbahçeli oyuncularla gurur duyduğumu söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

Cristian Baroni'nin kaçırdığı penaltı ile ilgili, "Dünyada binlerce penaltı oluyor, kimileri atıyor, kimileri atamıyor. Penaltı olayı içerisinde kaçırılabilir bir olgudur. Cristian sahada olduğu sürece penaltılarımızı o atacak." diyerek olası tartışmaları başlamadan noktalanmış oldu.

Rövanş ve final bileti ile ilgili ise Kocaman, "Son ana kadar bizim amacımız finale gitmeye çalışmak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız, yapıyoruz. Gerisi futbolun bileceği iş." diyerek açıklamalarını noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!