comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cardiff City'nin aradığı çalışkan oyuncu...

25 Nisan 2013, Perşembe 18:53

2013-2014 sezonunda İngiltere Premier Ligi'nde mücadele edecek Cardiff City'nin transfer listesinin ilk sırasında, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'un olduğu iddiası İngiltere'de ses getirdi.

2013-2014 sezonunda İngiltere Premier Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Cardiff City, ligde kalıcı olmak adına önemli transferler yapmak istiyor. Tecrübeli oyuncu arayışlarını sürdüren Cardiff'in transfer listesinin ilk sırasında olan isim ise tanıdık biri, Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Hollandalı yıldız Dirk Kuyt...

CARDIFF CITY'NİN ARADIĞI İSİM MR DURACELL

Cardiff City, bir yandan İngiltere Premier Ligi'ne yükselmenin sevincini yaşarken, transfer çalışmalarına başlamayı da ihmal etmedi. Premier Lig'de kalıcı olmak isteyen Cardiff, tecrübeli oyuncularla kadrosunu takviye etmenin hesaplarını yapıyor.

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Premier Lig'in çiçeği burnundaki kulübünün, arayışlarını tamamlayıp ilk etapta ülkemize de yabancı olmayan bir isim üzerine yoğunlaştığı öğrenildi. Cardiff'in transfer listesinin ilk sırasında yer alan bu oyuncu ise Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'tan başkası değil...

1 MİLYON STERLİN'E BU İŞ BİTEBİLİR

Bu sezon başında Liverpool'dan Fenerbahçe'ye 1 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında transfer olan Kuyt için Cardiff de benzer bir teklif hazırladı. Hollanda Milli Takımı'nın önemli isimlerinden olan ve Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kalmasına sergilediği performansla katkı veren Kuyt, yeni sezon öncesinde 33 yaşına girecek. Buna rağmen Cardiff City teknik kadrosu, çalışkanlığından faydalanmak istedikleri oyuncunun transferinin bir an önce bitirilmesi talimatını, kulüp yönetimine iletti.

Cardiff'in gelecek sezon için ayırdığı transfer bütçesi 25 milyon sterlin olmakla beraber, kulüp bu parayı idareli bir şekilde kullanmak niyetinde. Cardiff City'ye transfer olduğu takdirde, Liverpool'dan eski takım arkadaşı Craig Bellamy ile ofans hattında yeniden buluşmuş olacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!