comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli isme 11 milyon euroluk teklif!

25 Nisan 2013, Perşembe 18:22

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadroda şans vermediği isimlerden birine Rusya'dan ciddi bir talip çıktı.

@media print{.linkz01 {display:none;} .hbrheadlinenew{display:none;} .hbrtitlenew{display:none;}}

SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'de gözden düşen ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan Miroslav Stoch'un yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. Rus basınında çıkan haberlere göre Emmanuel Emenike'nin formasını giydiği Spartak Moskova'nın Stoch için transfer girişiminde bulunacağı iddia edildi.

Yeni sezon öncesinde kadrosuna Stoch gibi önemli bir ismi katmayı düşündüğü iddia edilen Spartak Moskova'nın 23 yaşındaki futbolcunun transferine 11 milyon euroluk bütçe ayırdığı belirtildi.

Haberde Stoch'un menajeri Milan Lednicky'nin görüşlerine de yer verildi. Lednicky, Rusya'dan Stoch'u isteyen birçok kulüp olduğunu belirtiken, Slovak oyuncunun Türkiye'nin üst düzey kulübünden birinde kariyerine devam ettiğini ve şu an için mutlu olduğunu söyledi.

Rus basınında çıkan haberin devamında Spartak Moskova'da Brezilyalı Ari'nin sözleşmesinin yıl sonunda bitecek olması ve Schalke'den kiralanan Jose Jurado'nun bonservisini almak için herhangi bir adım atılmamasına dikkat çekilirken, Stoch'un transferinin gerçekleşmesi halinde Moskova ekibinin büyük bir güç kazanabileceği kaydedildi.

Moskova'nın bu isteğine rağmen Stoch'un Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren bir takımda forma giymek isteyeceği ihtimaline dikkat çekilirken, Slovak futbolcuyu Fenerbahçe'den iyi bir rakamın ayırabileceği vurgulandı Ancak şu an için bu transferde somut bir adımın atılmadığı ifade edildi.

Ayrıca haberde Fenerbahçe'nin Chelsea'den 5 milyon euro karşılığında Stoch'u transfer ederek Avrupa'nın en yetenekli oyuncularından birini kadrosuna kattığı söylenirken, Slovak ismin geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye gol ve asistleri sonrasında 22 puanlık bir katkı yaptığı belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!