comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rui Costa'ya göre Benfica zaten finalde

25 Nisan 2013, Perşembe 10:50

Portekiz temsilcisi Benfica'da futbol direktörü Rui Costa, takımının bu sezon yarıştığı üç kulvarda da şampiyonluğa ulaşacağına inandığını söyledi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı final turunda karşılaşacağı Benfica'da eski futbolcu ve şu anda kulübün futbol direktörlüğü görevini yürüten Rui Costa, Portekiz basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Rui Costa, teknik direktör Jorge Jesus'un takımı çok iyi yönettiğine ve üç kupada da başarıya ulaştırabilecek yeteneğe sahip olduğunu belirtirken; "Üç kupayı da müzemize götürebilir miyiz bilmiyorum; ancak şunu çok açıkça ifade edebilirim ki bizim ana hedefimiz bu kupaları kazanmak. Daha kazanılmış bir şey yok. Maç kolay olmayacak. Fakat takımımız tüm turnuvalardaki her maça, her daim hazır durumda bulunuyor" sözlerini kaydetti.

Benfica'nın eski kaptanı kuranın ardından turla ilgili daha önceden; "Kesinlikle finale yükseleceğiz. Atmosfer önemli olacak. Türkiye'deki atmosferi de biliyoruz ancak bizim stadımız da kendi oyuncularımız için oldukça motive edici bir yer. Benfica takımında oynayan hiçbir oyuncu, her hangi bir atmosferden etkilenmemeli, korkmamalı" demişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!