comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benfica o ismin tecrübesine güveniyor!

25 Nisan 2013, Perşembe 10:50

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi Benfica'da Arjantinli isim Eduardo Salvio, G.Saray ve Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'ye karşı da forma giyecek.

Fenerbahçe'nin Benfica ile oynayacğı UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçı öncesi Benfica teknik direktörü Jorge Jesus'un en çok güvendiği isimlerin başında Arjantinli kanat oyuncusu Eduardo Salvio geliyor.

Benfica'dan önce Atletico Madrid'de oynayan ve İspanyol ekibinin formasıyla 2 kez Türkiye'de maça çıkan Salvio, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı forma giydi. İstanbul'daki atmosferi iyi bilen ve takım arkadaşlarına uyarılarda bulunan Salvio, Jesus'un en çok güvendiği isim olduğu belirtiliyor.

Galatasaray'ın Atletico Madrid ile deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta 85. dakikada oyuna giren Salvio, rövanş maçında ise uzatma anlarında oyuna dahil oldu. Beşiktaş'a karşı ise her iki maça da 11'de başlayan Salvio, temsilcimize iki maçta 3 gol attı. Salvio, Vicente Calderon'da oynanan maçta 2 gol atarken, İnönü'deki maçta uzatma anlarında golü bulup skoru belirleyen isim olmuştu.

Beşiktaş'ı eledikleri sezon Hannover, Valencia ve Athletic Bilbao'yu da geçerek Atletico Madrid formasıyla kupaya uzanan Eduardo Salvio, bu sezon da kupa tecrübesini arkadaşlarına aktararak bir kez daha kupayı kazanan takımda olmak istiyor.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!