comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benfica'nın hocası: 'Korkuyoruz'

24 Nisan 2013, Çarşamba 17:51

Benfica teknik direktörü Jorge Jesus ve oyunculardan Nicolas Gaitan F.Bahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Benfaica Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Arjantinli oyuncu Nicolas Gaitan, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile 24 Nisan Perşembe günü oynayacakları yarı final mücadelesi öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Jorge Jesus karşılaşmayı değerlendirirken, "Bence bizim için bu karşılaşma önemli bir maç. Biz daha önce 4 kere bu seviyede oynadık bizim için daha rahat bir karşılaşma olucak. Ama aynı zamanda zor da bir karşılaşma olacak. Bu turu geçeceğimize inanıyorum. İki takım da %100'ünü sahaya yansıtacaktır. Ama korkuyoruz, ilk maçın sonucunun ne olacağını bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.
Golü düşünen bir görüntü çizeceklerinin sinyallerini veren Portekizli çalıştırıcı, "Her iki maçta da gol atmak istiyoruz. Biz elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağız, ikinci maç da önemli. Bakalım yarın ne olacak.  Hem yarın hem de rövanş maçında açık oynayacağız. Düşüncelerimiz değişmeyecek. Takım gibi oynayacağız ve yarın gol atmaya çalışacağız" diye konuştu.

Takımın Arjantinli yıldızılarından Nicolas Gaitan ise, "Bence hiç sorun çıkmayacak. Fenerbahçe çok iyi bir takıma ama bence Benfica daha iyi oynayacak ve turu geçeceğiz. Özellikle Avrupa Ligi'nde çok iyi oynuyoruz" dedi.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!