comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin istemediği hakem G.Saray'a!

24 Nisan 2013, Çarşamba 16:52

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın Gaziantepspor ile karşılaşacağı kritik maçı, sezonun ilk yarısında F.Bahçe ile oynanan derbi maçında düdük çalan Halis Özkahya yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacağı maçı Halis Özkahya yöneteceğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında 16. haftada Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi de yöneten Halis Özkahya, o dönemde büyük tepki çekmişti.
ÖMER TEMELLİ'NİN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Galatasaray'ın bu sezon 3 maçını yöneten Halis Özkahya için, Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli ''Galatasaray'ın en çok hakem Halis Özkahya'' ifadelerini kullanarak büyük tepki göstermişti. Temelli aynı zamanda açıklamasında, federasyonun böyle önemli bir derbiye Hali Özkahya'yı atamasından dolayı da kendisini sorgulaması gerektiğini ifade etmişti.

RAPORUNDA ''MEIRELES TÜKÜRDÜ'' YAZMIŞTI

Halis Özkahya, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile ligin ilk yarısında oynadığı karşılaşmada sarı-lacivertli ekipten Meireles'i kırmızı kartla oyun dışında bırakmış ve maçın ardından yazdığı raporda futbolcunun kendisine tükürdüğünü belirtmişti.

Spor Toto Süper Lig'in kritik son 4 haftasına girilirken, Fenerbahçe tarafından Galatasaray'ın maçına Halis Özkahya'nın atanmasına nasıl bir tepki geleceği merakla bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!