comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benfica onsuz zorlanıyor

24 Nisan 2013, Çarşamba 11:05

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü karşı karşıya geleceği Benfica'da, başarılı savunma oyuncusu Luisao'nun yokluğunda takımın performansı Portekiz'de gündem konusu.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, 25 Nisan Perşembe günü evinde Portekiz temsilcisi Benfica ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde Portekiz basını Benfica takımını tüm detaylarıyla masaya yatırırken takımın kaptanı Luisao'nun İstanbul'a getirilmemesinin ardından Record gazetesi Kartallar lakaplı ekibin Luisao olmadan gösterdiği performansı mercek altına aldı.

Yapılan incelemede, Benfica'nın Luisao olmadan da zorluklarla başa çıkmayı öğrenmek zorunda olduğu belirtilirken Kartallar'ın Luisao olmadan çıktığı 5 Avrupa maçında 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldığını kaydedildi.
Bu arada haberde Benfica takımı teknik direktörü Jorge Jesus'un, Luisao olmadığı taktirde savunmanın göbeğinde Jardel ve Garay ikilisine yer verme ihtimalinin güçlü olduğu belirtildi.

AGRESİF KAPTAN
Bu arada Luisao, agresif yapısı ile dikkat çeken bir futbolcu...

Takımının Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya geldiği mücadeleyi yöneten Alman hakemle önce tartışmaya giren ardından da yumruk atan oyuncu, 2 ay süre ile futboldan men edilmişti.





ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!