comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Benfica sağ kanadında zorunlu değişiklik

24 Nisan 2013, Çarşamba 10:35

Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında karşılaşacak Benfica'da sağ kanatta mecburi bir değişiklik yaşanacak.

Benfica'da teknik direktör Jorge Jesus'un Avrupa Ligi maçlarında sağ kanatta görevlendirdiği Andre Almeida Fenerbahçe'ye karşı cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Jorge Jesus sağ kanadı İstanbul'daki maçta, ligde her zaman ilk tercihi olan ve Sporting Lizbon ile oynanan son derbide de sahada yer alan Maxi Pereira'ya emanet etmeye hazırlanıyor.
Maxi Pereira bu sezon sadece 2 Avrupa Ligi maçında forma giyerken, Almeida ise Avrupa Ligi'nde 6 karşılaşmada görev yaptı.

CANER'E DİKKAT ÇEKTİLER

Benfica'da Melgarejo, Carlos Martins, Hello John ve Rodrigo ceza sınırında yer alırken, Portekiz basını özellikle Caner'in saha içerisinde zaman zaman rakip oyuncularla yaşadığı diyaloglar nedeniyle bu isimlerin çok daha dikkat etmesi gerektiğini yazdı.

Portekiz temsilcisinin İstanbul kafilesinde, sakatlığı bulunan ve bu sezon 5 Avrupa Ligi maçında forma giyen tecrübeli defans oyuncusu Luisao da yer almıyordu.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!