comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman yasaklar!

24 Nisan 2013, Çarşamba 09:46

Medyaya konuşulmayacak, sanal ortamdan uzak durulacak, telefonlar susacak, gece dışarı çıkılmayacak ve Samandıra'da tam gün mesai uygulanacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarın Benfica ile oynanacak tarihi maç öncesinde adeta sıkıyönetim ilan etti.

Haftayı G.Birliği yenilgisiyle kapayan futbolcuları motive etmek için her yolu deneyen tecrübeli çalıştırıcı, yönetim ile yaptığı görüşme sonrasında bazı yasakları gündeme koydu.

Sarı-lacivertli oyuncular Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde tam gün mesai yapacak. Medyadan uzak duracak, sanal ortamda mesaj trafiğine girmeyecek ve özel hayatına dikkat edecek. İşte kocaman yasaklar…


1-KİMSE KONUŞMASIN
Başkan Aziz Yıldırım, sezon sonuna kadar teknik heyet, yönetim ve futbolculara konuşma yasağı getirdi. Ortamın gerilmesini istemeyen Yıldırım, sadece futbola konsantre olmak gerektiğini savundu ve özellikle ezeli rakipleri hakkında futbolcuların tahrik edici cümle kullanılmamasını istedi.

2- YORUM YAPMAYIN
Aykut Kocaman, başta twitter olmak üzere sosyal medyada görüş belirtilmesini kesinlikle yasakladı. Gerek duyulmadığı sürece futbolcular telefonlarını açık tutmayacak. Herhangi bir polemik oluşmaması için bu yasağı getiren Kocaman, "Zor bir döneme giriyoruz. Herkes dikkatli olsun" uyarısını yaptı.

3- GECE HAYATI YOK
Gece hayatını seven futbolcular ile özel bir konuşma yapan Aykut Kocaman, eve giriş çıkış saatlerini de belirledi. Sarı-lacivertliler özellikle Benfica maçı öncesinde erken saatte evine girecek ve dinlenerek antrenmana gelecek. Disipline uymayan futbolculara ağır para cezası verileceği bildirildi.

4- TAM GÜN MESAİ
Samandıra Tesisleri'nde gençler başta olmak üzere bekar futbolcular tam gün mesai geçirecekler. Sarı-lacivertliler antrenman saatlerinin dışında kalan tüm zamanını Can Bartu Tesisleri'nde geçirecek ve dış dünya ile ilişkisini tamamen kesecek. Rakiplerin maç kesetleri izlenecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!