comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe patladı! 'Amacınızı biliyoruz'

23 Nisan 2013, Salı 15:21

Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman arasında yaşandığı iddia edilen konuşmaları yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü, Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aziz Yıldırım arasında yaşandığı iddia edilen konuşmalar hakkında açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bahsi geçen yalan haberde yer alan hayali diyalogların hangi amaca hizmet ettiğini çok iyi bilmekle birlikte; haberin tam aksine Hocamız Sayın Aykut Kocaman'ın, düşündüklerini açıklaması konusunda tam yetkili olduğunu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi olarak hocamızın yaptığı her açıklamanın arkasında olduğumuzu, kamuoyuna belirtmek isteriz" denildi.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün o açıklaması...

"Bugün tarihli Star gazetesinde, "İşine bak Aykut" başlıklı bir haber yayınlanmıştır.

Bu haber Yalandır. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile Sportif Direktörümùz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman arasında böyle bir konuşma olmamıştır.

Bahsi geçen yalan haberde yer alan hayali diyalogların hangi amaca hizmet ettiğini çok iyi bilmekle birlikte; haberin tam aksine Hocamız Sayın Aykut Kocaman'ın, düşündüklerini açıklaması konusunda tam yetkili olduğunu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi olarak hocamızın yaptığı her açıklamanın arkasında olduğumuzu, kamuoyuna belirtmek isteriz.

Belli internet sitelerinin ise doğru olmasının mümkün olmadığı bu 'yalan' haberi, "çok ciddi bir kaynaktan alınmışcasına" sayfalarına taşımalarına anlam verememekteyiz.

Kamuoyundan ve taraftarlarımızdan ricamız, bu tarz kurumların alışılagelmiş yalan, iftira haberlerine itibar etmemeleridir."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!