comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Eski Fenerbahçeli'den Benfica'ya taktik!

23 Nisan 2013, Salı 13:47

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Deivid de Souza, sarı lacivertlilerin Benfica ile yapacağı tarihi Avrupa Ligi maçları öncesinde Portekiz Basını'na konuştu..

-Fenerbahçe\'nin eski yıldızı Deivid de Souza, sarı lacivertlilerin Benfica ile yapacağı tarihi Avrupa Ligi maçları öncesinde Portekiz Basını\'na konuşurken, temsilcimiz hakkında rakibe \"taktik\" vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Benfica\'nın üstesinden gelmesi gereken en büyük engelin \"fanatik\" Fenerbahçe taraftarı olduğunun altını çizen Deivid, Benficalı oyuncuların taraftar baskısını yenmek için mental açıdan oldukça güçlü olmaları gerektiğini vurguladı.
Teknik direktör Jorge Jesus\'a da tavsiyelerde bulunan Deivid, \"Başa baş oynamaları halinde Benfica yenilebilir. Benfica, Fenerbahçe\'nin üzerine gelmesini beklemeli ve kontratağa çıkmayı denemeli\" diye konuştu.

Fenerbahçe\'nin orta sahadaki en güçlü isminin Meireles olduğunu dile getiren Brezilyalı oyuncu, sarı lacivertlilerde Baroni ve Emre\'nin de yer aldığını söyledi.

İstanbul\'daki maçın Benfica açısından zor geçeceğini belirten Deivid, \"Benfica Avrupa Kupaları\'na alışık bir takım fakat Fenerbahçe evinde çok güçlü. Taraftarları çok tutkulu ve fanatik. Benfica zor durumlara düşebilir fakat futbolda her şey olabilir\" derken; Benfica\'nın Fenerbahçe\'den daha iyi bir süreçten geçtiğini ifade etti.

Benfica\'nın evinde yapacağı rövanş maçında büyük favori olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe\'nin ilk maçı 2 farkla kazanması halinde Benfica\'nın işinin zor olacağı uyarısında bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!