comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

''Benfica Fenerbahçe'den çok güçlü''

23 Nisan 2013, Salı 12:46

Benfica'nın Fenerbahçe'yi 7-0 yendiği maçın kadrosunda yer alan Eurico Gomes, temsilcimizin Benfica ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde açıklamalar yaptı.

-Benfica\'nın Fenerbahçe\'yi 7-0 yendiği maçın kadrosunda yer alan Eurico Gomes, temsilcimizin Benfica ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Portekiz Basını\'na iddialı açıklamalar yaptı.

Benfica\'nın Fenerbahçe\'den \"çok ama çok güçlü\" olduğunu belirten Gomes, \"Benfica çok sağlam bir takım. Benfica teknik direktörünün takımla ilgili derin bir bilgisi var ve futbolcular gözleri kapalı bile olsa 90 dakika boyunca akıcı oynayabilirler\" dedi.
Fenerbahçe\'nin şu an için Benfica kadar mükemmel bir takım olmadığının altını çizen eski savunma oyuncusu, Benfica\'nın kolektif gücünün daha fazla olduğunu dile getirdi.

Benfica\'nın 7-0 kazandığı Avrupa Kupası maçında da forma giyen Eurico Gomes, erken buldukları golün takımı ateşlediğini, harika bir orta sahaya ve Nene ile Jordan gibi forvetlere sahip olduklarını belirtti.

Dönemin teknik direktörü Marius Wilson\'ın kendisine tecrübe kazanma adına takımda yer açtığını da vurgulayan Gomes, Barros ve Bastos Lopes Messiah ile rekabet etmesi gerektiğini çünkü bir diğer savunma oyuncusu Humberto\'nun özel biri olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe\'ye 1-0 yenildikleri rövanş maçını da iyi hatırladığını söyleyen Gomes, Türk taraftarların fanatikliğinin kendisini çok etkilediğini ifade ederek, \"Türkler halen kulüplerine bize oranla daha bağlı, futbol için çıldırıyorlar ve gurur ile asaletten oluşan bir ruhları var. Bazen en büyük destek saha dışından geliyor\" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!