comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Aykut hakkında bildiklerimi şimdi söylesem...'

22 Nisan 2013, Pazartesi 14:35

Usta gazeteci Hıncal Uluç F.Bahçe teknik direktörü ve sportif sorumlusu Aykut Kocaman'ı eleştirdi.

Usta gazeteci Hıncal Uluç sabahspor.com'daki "90 saniye" adlı haftalık köşesinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Uluç'un hedefinde geçtiğimiz haftalarda bir polemik de yaşadığı F.Bahçe teknik direktörü ve sportif sorumlusu Aykut Kocaman vardı:

"AYKUT'UN YAPTIĞI SUÇ"

"Aykut Kocaman'ın yaptığı ayıp ve aynı zamanda suç. Geçen yıl Şükrü Saracoğlu'nda olanları bütün Türkiye izledi. Bağdat Caddesi yangın yerine döndü. O gece büyük faciaların olmayışı tamamen şans eseriydi. Benzincide yangın çıkardılar. Havaya uçsa neler olurdu?

Böyle bir ortamı bile bile Aykut'un hiçbir şey söylemeden, çok çirkin imalarla Saracoğlu'ndaki karşılaşmaya iki hafta kala böyle konuşması korkunç bir şey. Türkiye Cumhuriyeti'nin savcıları ortada bir sporda şiddet yasası ve geçen seneki Saracoğlu örneği varken böyle bir konuşmayı nasıl değerlendiriyorlar merak ediyorum. Bu işin suç tarafı.

İkincisi dünyanın en ayıp konuşması "Ben neler biliyorum ama şimdi konuşmuyorum". "Ben Aykut hakkında bildiklerimi şimdi söylesem Kadıköy'de sokağa çıkabilir mi Aykut?" desem ve sussam şimdi acaba ne hisseder?

G.SARAY'I YENEMEYECEK TAKIM YOK

Matematik olarak iş bitmiş değil. Futbol ihtimal hesapları. İki takımın geri kalan rakipleri ve gücünü mukayese ettiğimizde G.Saray yolun yarısını geçmiş gözüküyor. Bu futbol tarzı ve savunması ile G.Saray'ı yenemeyecek takım yok. Hiçbir G.Saray mağlubiyeti benim için sürpriz olmaz, ama dört tane arka arkaya mağlubiyet olur mu? O zor..."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!