comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

G.Saray göndermesi şaşırtmıyor, Kocaman'ın defteri!..

22 Nisan 2013, Pazartesi 13:53

G.Birliği deplasmanında bir anlamda şampiyonluğu bırakan F.Bahçe'de sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın mesajları gün geçtikçe artıyor.

G.Birliği deplasmanında altın değerindeki üç puanla birlikte büyük ölçüde şampiyonluğu da bırakan F.Bahçe'de sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklaması yine gündeme oturdu…

- YAKIN GEÇMİŞ -

"G.Saray saha içinde ve saha dışında 7 puanı kapattırmaz"diyerek ezeli rakiplerine ağır göndermede bulunan Kocaman'ın sözleri büyük tartışma başlatırken sporx.com Kocaman'ın özellikle son üç sezonda ezeli rakiplerine ve TFF'ye yaptığı göndermeleri derledi.

"Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var ama mantıklı konuşmak gerekiyor. Bu konuda söyeleyeceklrim var. Rakibmizle ilgili söyleyeceklerim var. Galatasaray'ın saha içinde de saha dışında da 7 puan farkı azaltabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Neyse... O tarafa sonra gireriz. Galatasaray'ın son iki sezondaki bu gücüyle, tırnak içerisinde söylüyorum, bu farkın azalmasına izin vereceğini düşünmüyorum"  (G.Birliği – F.Bahçe: 0-2, maç sonu 21.04.2013)

LAZİO MAÇI SONRASI TFF'YE 'SELAM OLSUN'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Geçen sezon Fenerbahçe'yi özellikle Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyenlere buradan, yarı finalden selam olsun demek lazım" dedi. (Lazio maçı sonrası, 12.04.2013)

LİG TV ÜZERİNDEN FATİH TERİM'İN KULÜBESİNE

Aykut Kocaman "Yayıncı kuruluş dönüp kendine bakmalı. Bizim kulübemize ve oyuncularımıza odaklanıldığı kadar diğer yerlere de odaklanılırsa daha iyi olur. Herkese eşit mesafede olmak kendi ellerinde" dedi. (F.Bahçe - Orduspor, maç sonrası, 07.04.2013)

GÖKHAN ZAN TEPKİSİ

"Çok acayip. Bir oyuncu yapmadığı bir işten dolayı 2 maç ceza alıyor. (Caner Erkin'in Eskişehir'deki olayından bahsediyor) Yapan 'Yaptım' dediği için cezası kalkıyor. Böyle çelişki olmaz. Umarım ve dilerim cezalık durumumuz olmaz ve böyle bir beklentimiz olmasın. Öbür taraftan, hata varsa cezası da olacaktır, olmalıdır da. En çok eleştirenlerin yararlanması enteresan. (G.saray erteleme maddesinin iptali için Tahkim Kurulu'na başvurmuştu) Her yerde bizi vurmaya çalışanlar, önümüzü kesmeye çalışanlar sürekli faydalanabiliyor'' (Gökhan Zan'la ilgili erteleme kararından sonra) (Tesislerde basın açıklaması, 21.03.2013)

"Pazartesi oynamak isterdik lig maçımızı ama herhalde bizden daha yorgunlar var demek ki! Maç programını düzenleyenler bunu hangi mantıkla yapıyor bilmiyorum. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü oynadı ama lig maçı Pazartesi günü. Biz ise Perşembe oynadıktan sonra Pazar günü sahaya çıkacağız. İstemek lazım demek ki" (F.Bahçe – BATE: 1-0, maç sonu 22.02.2013)
 

FATİH TERİM İLE POLEMİK

Bir gazetecinin dünkü Galatasaray - Balıkeirspor maçı sonrasında söylemiş olduğu "Benim tanıdığım Aykut, bir şey söyleyecekse direk söyler dedi. Aykut denmesi sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna Kocaman, "İsmimle hitap edilmesi Fatih hoca veya başkası tarafından beni bozmaz. Söylenen sözler kişiyi bağlar. Ben mümkün olduğu kadarıyla insanlara hitap ederken dikkat etmeye çalışıyorum. Fenerbahçelilerin de bu konuda alınganlık göstermesine gerek yok. Bir bakarlar kişiye, söyleyene, karar verirler. Beni hiç bağlamıyor ve rahatsız etmiyor." diye cevapladı. (29.11.2012)

GAZETECİLERE ÇIKIŞ

Kocaman bir gazetecinin, "Gökhan Gönül'ün maçtan sonra yaptığı açıklamalar ortada. Ev sahibi takımın oyuncuları bazen tribünleri galeyana getirebiliyor. Hakemi etki altında bırakabiliyor. Gökhan Gönül'ün itirafından ne çıkartıyorsunuz" şeklindeki sorusuna "Duymadım, dinlemedim. Ancak böyle sorulara ben genel olarak, sonuçta insanız, %99 kendi düşüncelerimi duygularımı bana sorabiliyorsunuz, cevap da alıyorsunuz. Başka yerlerde de aynı sorulara muhattap bulursunuz umarım." ifadelerini kullandı. (21.11.2012)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman "Spor kamuoyunun vicdanının ve adalet duygusunun olduğunu düşünüyorum. Bizim maçlar da seyrediliyor, her takımın maçları seyrediliyor" diyerek Trabzonspor-Galatasaray maçına gönderme yaptı (F.Bahçe – Beşiktaş: 2-1, maç sonrası 29.04.2012)

ESKİLERDEN;
TRABZONSPOR İLE YARIŞIRKEN 'PENALTILAR'

"Bir teknik adam olarak alkışlamak durumundayız. Ancak kimse yanlış anlamasın ama Trabzonspor son 3 haftada kritik maçlar oynadı. Bu 3 maça bakmak lazım. Gaziantepspor, Bucaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor. 3 maç 3 penaltı. Bu penaltılar Trabzonspor'a kasten, isteyerek verildi, demiyorum. Fakat kimse bunları incelemiyor. Ancak maçların kritik anlarınadenk gelen penaltılara bakmak gerek. " (17.12.2010)



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!