comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Salih Uçan havalara girmiş'

22 Nisan 2013, Pazartesi 09:35

Eski futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Aykut Kocaman ve Salih Uçan hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

Eski futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın, Kanaltürk'te katıldığı Top Bizde programında Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından yaptığı "Galatasaray'ın saha içinde ve dışında da 7 bu puan farkı azaltabileceğini düşünmüyorum" açıklaması hakkında ilginç bir yorumda bulundu ve Salih Uçan'ın mücadeledeki performansını da değerlendirdi.

Yalçın, Aykut Kocaman'ın bu konuşmasının gereksiz olduğunu belirterek; "Aykut Kocaman'ın ligin ikinci yarısındaki çıkışıyla başarısız olduğunu düşünmüyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıktılar, Türkiye Kupası'nda da yollarına devam ediyorlar. Ancak ligde şampiyonluğun Galatasaray'a kaptırılması haliyle Aykut Kocaman'ı başarısız gibi gösteriyor. Aykut Kocaman'ın bu konuşması anlamsızdı. Kendi başarısızlığını başka şeylerle kapatmaya çalışmasın" sözlerini kaydetti.

Salih Uçan için de "havalara girmiş" yorumunu yapan Yalçın, "Bu maçta çok kötüydü. Aldığı tüm topları kaybetti. Bir pozisyonda çok iyi döndü kaleyi cepheden gören yerden şut çekti, oyuncunun insiyatifinde ama orada Kuyt bomboş, verse karşı karşıya. Bencilliği bırakacaksın. 'Ben atayım' olmaz, takım nasıl 1-1'i yakalar ona bakacaksın." ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!