comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt: ''Hayal kırıklığına uğradık''

21 Nisan 2013, Pazar 23:12

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne 2-0 kaybeden Fenerbahçe'de Dirk Kuyt maç sonu açıklamasında hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilen Fenerbahçe'de Kuyt, maç sonrasında Lig TV mikrofonlarına kısa bir açıklama yaptı.

Alınan sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğradıklarını belirten Kuyt, ''Hayal kırıklığına uğradık. Aslında maça iyi başlamıştık. Genel olarak baktığımızda tüm maç boyunca kötü oynadığımızı da söyleyemem. Gol pozisyonlarına da girdik ama o olmayan günlerden bir tanesiiydi bugün. Ama bence birinci dakikada son ana kadar takım istedği oyunu sahaya yansıttı'' şeklinde konuştu.
Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Hollandalı oyuncu, ''Değerlendirmem aynen devam etmemiz yolunda. Takım da soyunma odasında çok üzgündü. Bundan sonra oynayacağımız maçlara daha çok asılmamız gerekiyor. Oluşan puan farkı fazla olsa da Fenerbahçe hiçbir zaman vazgeçmez. Bunu söylemek istiyorum. Özellikle perşembe günü çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarımızla bu maça odaklandık'' ifadelerini kullandı.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!