comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye Salih Uçan müjdesi

18 Nisan 2013, Perşembe 15:35

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına start verirken, sakatlığı bulunan Salih Uçan'ın takımla çalışmaya başladığı belirtildi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 21 Nisan Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında dün deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı antrenman yaptı.

Kupa maçında ilk 11'de yer alan futbolculara yenileme programı uygulandığı, diğer oyuncuların ise koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle kupa maçının kadrosunda bulunmayan Salih Uçan'ın takımla çalışmaya başladığı, sol ayak bileği burkulan kaleci Mert Günok'un tedavi edildiği, sol arka adalesinde ağrısı olan Recep Niyaz ve sağ kasık bölgesinde sertleşme bulunan Sezer Öztürk'ün de özel program dahilinde çalıştıkları ifade edildi.

Tedavisi süren Emre Belözoğlu'nun da takımdan ayrı özel program doğrultusunda çalışmaya devam ettiği belirtildi.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Cuma günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!