comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Yarı final belki ilk ve son olacak'

17 Nisan 2013, Çarşamba 23:51

Eskişehirspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım Benfica maçının belki de bir daha kariyerlerine nasip olmayacağını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe yedek ağırlıklı bir kadro ile Eskişehirspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından takımın savunma oyuncularından Hasan Ali Kaldırım karşılaşmayı değerlendirdi;"Önemli olan buradan avantajlı bir skorla ayrılmaktı. İkinci maç bizim evimizde. İyi bir skorla finale yükseleceğini düşünüyoruz. Üç kulvarda ilerliyoruz. Bütün kupalara talibiz. İnşallah sonu hayırlı olur. UEFA'da yarı final oynamak büyük bir gurur, belki kariyerimizde ilk ve son olacak. Amsterdam güzel bir şehir. İnşallah o atmosferi yaşarız."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!