comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vaslui'de seferberlik!

06 Ağustos 2012, Pazartesi 19:04

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta ortaya koyduğu performans ve attığı golle dikkatleri üzerine çeken Antal,Cluj maçında basit bir penaltıya sebebiyet vermesini 'aptalca' bir hareket olarak yorumladı.

SPORX DIŞ HABERLER - Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda 15 Temmuz Çarşamba günü 21:00'de Romanya'da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Vaslui'de Cluj karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin moral bozukluğu ortadan kaldırılmak isteniyor. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta ortaya koyduğu performans ve attığı golle dikkatleri üzerine çeken Antal, Cluj ile oynanan maçta basit bir penaltıya sebebiyet vermesinden dolayı oldukça üzgün olduğunu ancak artık tüm konsantrasyonları ile Fenerbahçe'yi düşünmek zorunda olduklarını söyledi.

"PENALTI HAREKETİ APTALCAYDI" Cluj ile oynanan karşılaşmada, maç 0-0 iken bir penaltıya sebebiyet veren Antal, Vaslui taraftarlarının kendisi için yaptığı eleştirileri normal karşıladığını belirterek, "Başka bir terim bulamıyorum; bu penaltı müdahelesini sadece aptal bir hareket olarak açıklayabilirim" dedi.
VASLUI'DE FENERBAHÇE SEFERBERLİĞİ!  Cluj karşısında aldıkları mağlubiyeti unutmaları gerektiğini ve tüm konsantrasyonlarını Fenerbahçe ile Çarşamba günü oynayacakları maça vermeleri gerektiğini ifade eden Antal, "Cluj karşısına yorgun olarak çıktığımızı söyleyebilirim ancak bu bile aldığımız mağlubiyet için bir sebep değil. Şimdi artık tüm gücümüzü Fenerbahçe'ye karşı kullanmak zorundayız. Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta çok akıllı oynamak ve sürekli mücadele etmek zorundayız. Fenerbahçe maçı Cluj maçından çok farklı olacak" ifadelerini kullandı.

2011/2012 sezonunda özellikle Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde Galati'yle Manchester United, Benfica, Basel maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki Rumen futbolcu Antal, Haziran ayında Vaslui ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Öte yandan 18 bin kapasiteli Ceahlaul Stadion Municipa'da oynanacak olan maça Vaslui tarafarları büyük bir ilgi gösteriyor. Rumen basınında çıkan haberlere göre günler öncesinden çıkan maç biletlerinin karaborsada 300 TL'ye kadar alıcı bulduğu belirtildi. SAHASINDA 23 AVRUPA MAÇINDA DA KAYBETMEDİ! Vaslui takımı geçen sezon Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme turunda Hollanda'nın Twente takımıyla eşleşmişti. Vaslui deplasmanda 2-0 kaybettiği rakibiyle sahasında 0-0 berabere kalıp elenmişti. Toplamda Avrupa kupalarında 23 maç yapan Vaslui takımı sahasında hiç yenilmedi. Evinde oynadığı 11 Avrupa Kupası maçında 6 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Vaslui son 2 sezonda Lille, Twente, Sporting Lisbon, Lazio gibi takımlara karşı sahasında yenilmedi. DİKKAT ÇEKEN BİR İSTATİSTİK DAHA... Bu sezona kadar Fenerbahçe daha önce 5 kez Avrupa kupalarında elemeli turlarda ilk maçı sahasında berabere bitirdi. Fenerbahçe bu 5 turda sadece 1 kez eleyen taraf oldu. 1959-60 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupasında Csepel takımı ile sahasında 1-1 berabere kalıp rövanş maçını deplasmanda 3-2 kazanarak tur atlayan Fenerbahçe 1965-66 sezonunda yine Şampiyon Kulüpler Kupasında Anderlecht ile eşleşmişti. İlk maçı sahasında 0-0 berabere bitirmiş ancak rövanş maçını deplasmanda 5-1 kaybedip elenmişti.

Fenerbahçe 1971-72 sezonunda Uefa Kupasında ilk maçı sahasında Ferençvaroş ile 1-1 berabere bitirmiş rövanşta 3-1 kaybedip elenmişti. 2002-03 sezonunda Uefa Kupasında Panathinaikos ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe rövanş maçını deplasmanda 4-1 kaybedip elenmişti. 2006-07 sezonunda ise Uefa Kupasında 3.tur maçında Az Alkmaar ile sahasında ilk maçı 3-3 berabere bitiren Fenerbahçe rövanş maçını 2-2 berabere bitirmiş ancak elenmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!