comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bir Alex değil!

06 Ağustos 2012, Pazartesi 15:30

Dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası PUMA; efsane futbolcu Alex de Souza için özel bir koleksiyon hazırladı.

10 yıldan bu yana Türkiye’de olan ve takımı ile sayısız başarılara imza atandünyaca ünlü futbolcunun kendine ait logosu ve ismiyle özdeşleşmiş “Bir AlexDeğil” sözü ile basılan ürünler tüm PUMA mağazalarında satışta sunuldu.

PUMA, 2004 yılından bu yana Türkiye’de forma giyen ve artık adı efsaneleşen Brezilyalı oyuncu Alex De Souza adına bu yıl özel bir koleksiyon hazırladı.

Türkiye’de takım tutan – tutmayan tüm futbol aşıklarının gönlünü kazanmış yetenekli oyuncunun adını taşıyan koleksiyon bir yarışma ile belirlenen Alex 10 logosunun basılı olduğu ürünlerden oluşuyor. Koleksiyonun oluşumu sırasında da aktif olarak rol alan Alex De Souza; tasarımların yoğun olarak takımınınrenkleri olan sarı ve lacivertten oluşmasını tercih etti.



PUMA tasarım ekibi Alex’in yalın havasını da yansıtmak amacı ile son derece sade hazırladıkları koleksiyonda Alex’in asil duruşunu da çok şık bir biçimde ürünlerine taşıyor.

15 Ağustostan itibaren tüm PUMA mağazalarından ve satış noktalarından temin edilebilecek olan koleksiyon Alex De Souza hayranlarından tam not aldı. Siz de sık sık “Bir Alex Değil” diyorsanız muhakkak PUMA mağazalarından birine uğramalısınız.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!