comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de Krasic bereketi

06 Ağustos 2012, Pazartesi 06:34

Kadıköy'deki ilk 5 Süper Lig maçı seyircisiz olsa da Sırp yıldız Milos Krasic'in imzasıyla birlikte coşan Fenerbahçe taraftarı bin kombine daha aldı.

Sezonun flaş transferlerinden birini Milos Krasic'e imza attırarak gerçekleştiren Fenerbahçe, Sırp yıldız sayesinde kombine satışlarında bereketli günler yaşıyor...

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçen sezon şike soruşturması nedeniyle sıkıntılı günler geçirmesine rağmen 32 bin 500 kombine satan Fenerbahçe, daha Süper Lig'de ilk vuruş yapılmadan bu rakama ulaştı. Sarı lacivertlilerde hedef 40 bin kombine satmak.
Şimdiye kadar olan satışlardan yaklaşık 59 milyon lirayı kasasına koyan Fenerbahçe, Krasic transferinin ardından da yaklaşık bin kombine satışı daha gerçekleştirdi.

1907 tribününden 9 milyon lira

Hedeflerİnİ önce 33 bin kombine olarak belirleyen sarı lacivertli yönetim şu anda bu hedefe yaklaştı. Önümüzdeki günlerde kombine rakamını 35 bine çıkartmayı düşünen yöneticiler, Kadıköy'deki ilk 5 maçın seyircisiz oynayacak olmasının da satışlarda patlama yapacağını düşünüyor.

Sadece 1907 tribününde bulunan 1295 biletten yaklaşık 9 milyon lira kazanan sarı lacivertliler bu tribünün tamamını satmayı başardı. Buradan gelen gelir bile bir çok Anadolu kulübünün yıllık bilet kazancından daha fazla. Darphane haline gelen Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan Fenerbahçe, reklam gelirleriyle birlikte yıllık yaklaşık 80 milyon lira gelir elde ediyor.

Fanatikler Türk Telekom tribününe

Daha önce çeşitli tribünlerde karışık oturan sarı lacivertli seyirci grupları bu sezon Türk Telekom tribününde toplanacaklar. Böylece tıpkı Avrupa'daki gibi fanatik taraftarları kale arkasına toplayan sarı lacivertli yönetim, tüm tribünleri uyumlu hale getirmeyi planlıyor. Bütün tribün gruplarına 800 lira karşılığında kombinelerini veren Fenerbahçe Kulübü, Türk Telekom tribününün tüm yerlerini de hemen hemen satmış oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!