comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yeni transferler kontrolden geçecek

05 Ağustos 2012, Pazar 23:34

Fenerbahçe'nin yeni transferi Milos Krasic ve sarı-lacivertli takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Joseph Yobo'nun sağlık kontrolleri yapılacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Milos Krasic ve sarı-lacivertli takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Joseph Yobo, Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi'nde gerçekleştirilecek sağlık kontrolü basın mensuplarına açık olacak.
Son iki sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan ve Cumartesi günü bonservisiyle birlikte sarı-lacivertli takıma transfer olan Yobo, akşam antrenmanına katılmıştı.

Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra eşyalarını toplamak için ülkesine giden Krasic ise bu akşam İstanbul'a dönecek. Sırp futbolcu, Pazartesi günü  sağlık kontrolünden geçtikten sonra akşam yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!