comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye güzel haber!

25 Mart 2013, Pazartesi 16:20

Fenerbahçe, 1 günlük ara sonrası Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarına devam ederken, takımla çalışan Webo ve Yobo'nun durumu Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yüzünü güldürdü.

Fenerbahçe, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı tutulan antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı.
WEBO VE YOBO TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Viktoria Plzen maçında sakatlandıktan sonra bir süre takımdan ayrı kalan Pierre Webo ile ağrıları nedeniyle bir süredir özel program uygulanan Joseph Yobo, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. 
Emre Belözoğlu'nun tedavisine devam edilirken, Mehmet Topal düz koşulara başladı. İsviçre Milli Takımı'ndan dönen Reto Ziegler de antrenmanda yerini aldı.

A Milli Takım kadrosunda bulunan Bekir İrtegün, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Moussa Sow, Raul Meireles ve Dirk Kuyt ile U20 Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Salih Uçan ve A2 Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Beykan Şimşek ise antrenmana katılmadı.


Fenerbahçe, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıkları kapsamında 26 Mart Salı günü Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanda, Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile bir hazırlık maçı yapacak. Saat 11.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!